Menu

Spirulīnas krēms 50ml

Spirulīna – šī zilganzaļā mikro aļģe uz zemes eksistē jau 3 miljardus gadu. Spirulīna satur vairāk nekā 220 dzīvībai svarīgas uzturvielas. Institut Esthederm izpētes laboratorijas ir pievērsušās tās unikālajām vitalizējošajām, barojošajām un atjaunojošajām īpašībām, kas nodrošina intensīvu kopšanu nogurušai un dzīvīgumu zaudējušai ādai.

Samazina noguruma pazīmes, atjauno un baro ādu, padara to maigu un starojošu, radot mezoterapijai līdzīgu efektu. Ļoti patīkama, bagātīga tekstūra, kas neatstāj taukainu sajūtu.

Kāda veida ādai?

Noguruma pazīmes, dzīvīguma un mirdzuma zudums.

Lietošanas pamācība

Uz sejas un kakla, no rīta un/vai vakarā. Var lietot vienu pašu vai pēc INTENSIVE Spirulīnas seruma, kombinējot ar citiem ikdienas sejas kopšanas produktiem, kā arī pēc estētiskajām procedūrām.

Rezultāti

Dziļi atdzīvina – paātrina šūnu vielmaiņu un uzlabo ādas tonusu, pilnīgumu un elastību.

Baro un nostiprina – sniedz nogurušai un nedzīvai ādai visus šūnu vielmaiņai svarīgos elementus, to skaitā, mikroelementus, minerālsāļus un vitamīnus.

Atjauno mirdzumu – samazina noguruma un stresa radītās pazīmes, atjauno sejas toni un veselīgo svaigumu.

Noguruma pazīmes ir redzami samazinātas. Āda izskatās svaiga, vitāla un atjaunota.

Sastāvdaļas

: AQUA/WATER/EAU*, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERIN, DECYL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, TRIDECYL TRIMELLITATE, GLYCERYL DIBEHENATE, CETEARYL GLUCOSIDE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, STEARETH-21, TRIBEHENIN, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, GLYCERYL BEHENATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), BHT, SPIRULINA MAXIMA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, METHYLPARABEN, CARNOSINE, PROPYLPARABEN, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. [Z084]*CELLULAR WATER (AQUA/DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE/CARNOSINE/MINERAL SALTS)

lvLV
ru_RURU lvLV